ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Ευκολίες πληρωμής για : το service του αυτοκινήτου σας

Γιατί η ασφάλεια είναι πάνω απ’ όλα

Επειδή στη συντήρηση του αυτοκινήτου σας δεν πρέπει να κάνετε εκπτώσεις, η GALATALIS CAR SERVICE φροντίζει να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες της με τις καλύτερες δυνατές ευκολίες πληρωμής και δυνατότητας παράκαμψης των capital controls.

automotiveΕίναι γεγονός πως όλοι προσπαθούμε να κόψουμε έξοδα από παντού. Ακόμη και από το αυτοκίνητο. Άλλοι, μάλιστα, καθυστερούν τα διαστήματα των service, κάτι που επηρεάζει την ασφάλεια στο δρόμο. Επειδή η οδική ασφάλεια και η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι ανεκτίμητη, στην GALATALIS CAR SERVICE φροντίζουμε ώστε το service να γίνεται την ώρα που πρέπει και χωρίς καθυστερήσεις ή ελλείψεις.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας, σας προσφέρει αρκετά οφέλη. Τόσο σε ό, τι αφορά στην τσέπη σας, όσο και στην ίδια σας την ζωή. Παράλληλα, στην GALATALIS CAR SERVICE , προσφέρουμε αρκετές διευκολύνσεις και έξτρα υπηρεσίες, βρίσκοντας λύση ακόμα και στο εμπόδιο που λέγεται capital controls.

Κατανοώντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι τον τελευταίο καιρό, προσφέρουμε τη δυνατότητα πληρωμής του συνεργείου μας σε άτοκες δόσεις μέσω πιστωτική κάρτα ενώ έχουμε κατορθώσει να μειώσουμε τις τιμές των service – εργασιών μας, διατηρώντας ωστόσο στο ακέραιο το υψηλό επίπεδο που προσφέρουμε τόσο σε ποιότητα εργασιών όσο και σε ποιότητα ανταλλακτικών.

Γιατί η ασφάλεια είναι πάνω απ’ όλα

Service Ποιοτικό & Προσιτό

Κατανοώντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι τον τελευταίο καιρό, έχουμε κατορθώσει να μειώσουμε τις τιμές των service και των εργασιών μας, διατηρώντας στο ακέραιο το υψηλό επίπεδο εργασιών και ανταλλακτικών.

Στο συνεργείο GALATALIS CAR SERVICE λέμε:

  • Ναι στο οικονομικό Service
  • Ναι στην μείωση των τιμών
  • Όχι στην μείωση των παρεχόμενων υπηρεσιών
  • Όχι στην μείωση της ποιότητας

Στα 33 χρόνια λειτουργίας, έχουμε κερδίσει την εκτίμησή σας και έχετε ωφεληθεί με την αξιοπιστία και τη φιλικής μας εξυπηρέτηση.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ
scroll up