ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ

Διορθώνουμε: Κάθε ζημιά που μπορεί να προκληθεί στο αμάξωμα του αυτοκινήτου σας

Γρατσουνιές

Γρατσουνιές σε οποιοδήποτε μέρος του αυτοκινήτου

Πρόκειται για εκδορές οι οποίες δεν έχουν επηρεάσει τις λαμαρίνες του οχήματος και επισκευάζονται με τοπική βαφή. Σχεδόν άμεση αποκατάσταση.

Χτυπήματα

Χτυπήματα από πέτρες ή βαθουλώματα

Πρόκειται για χτυπήματα τα οποία επιδέχονται τοπικής επισκευής χωρίς να επηρεάζουν το υπόλοιπο αμάξωμα. Φυσικά το χρονικό διάστημα είναι πολύ σύντομο.

Φανάρια

Ξεθάμπωμα Φαναριών

Τα φανάρια του αυτοκινήτου ταλαιπωρούνται με τα χρόνια, με αποτέλεσμα να υφίστανται φθορές και να θαμπώνουν. Στο συνεργείο μας, τα θαμπωμένα φανάρια γυαλίζονται, αποφεύγοντας την αντικατάσταση!

Προφυλακτίρες

Χτυπήματα σε Προφυλακτίρες

Αποτελεί ίσως το πιο συνηθισμένο φαινόμενο στα οχήματα που κυκλοφορούν στις Ελληνικές πόλεις. Ο μέσος οδηγός χρειάζεται να παρκάρει και να ξεπαρκάρει περισσότερες από 3 φορές ημερησίως, συνήθως σε "δύσκολες" θέσεις. Επίσης, οδηγεί καθημερινά μια ώρα τουλάχιστο, σε κίνηση.

Ζάντες

Χτυπήματα στις ζάντες

Πρόκειται για χτυπήματα συνήθως από κάποια επαφή με το πεζοδρόμιο. Επιδιορθώνονται είτε τοπικά είτε με ολική συμπλήρωση της ζάντας. Επίσης σας προσφέρουμε ειδικές βαφές σε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε.

Γυάλισμα

Επαναφορά Χρώματος Αυτοκινήτου

Πρόκειται για ολικό γυάλισμα του αυτοκινήτου. Διαθέτουμε τα κατάλληλα μηχανήματα, έτσι ώστε να επαναφέρουμε το χρώμα του οχήματός σας στην αρχική του, καινούρια κατάσταση.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ
scroll up